Verkstadstjänster

Service

Du måste inte serva din bil hos en originalverkstad för att behålla nybilsgarantin, Autoexperten hjälper dig gärna med din service. ​ Vi servar bilen enligt biltillverkarens instruktioner och efter servicen får du serviceprotokollet och en stämpel i servicekortet.

Reparation

Reparation av delar som slits eller går sönder på bilen är viktigt. Allt från bromsar till stötdämpare och torkarblad. Detta kräver stort kunnande och ofta specialutrustning för att på ett korrekt sätt genomföra reparationen. Du kan känna dig trygg när du lämnar in bilen till oss och dessutom får du 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar.

AC-service

Vår personal är utbildad och certifierad att hantera alla typer av service och reparationer av AC-system, till exempel påfyllning och tömning av kylmedia. AC-service kräver särskild utrustning och kompetens för att garantera att hanteringen sker på ett miljösäkert sätt.

Diesel

Vi kan hjälpa dig med reperation av ditt dieselfordon. En dieseldriven bil är en avancerad konstruktion och kräver annorlunda verktyg och kunskap än bensindrivna bilar.

Lätta lastbilar

Vi reparerar lätta lastbilar upp till 3,5 ton. Verkstaden har kunskapen och den utrustning, till exempel liftar, som krävs för att hantera lätta lastbilar.

Felsökning

Vi gör felsökningar med hjälp av vår diagnosutrustning som kopplas in av mekanikern för att hitta bilens felkoder. Felsökningen ger en indikation på vad problemet är och det blir lättare för oss att gå vidare, dessutom blir det mer effektivt och alla inblandade sparar tid när man kan fokusera på orsaken direkt.